Ο Tom Cruise θα υποδυθεί ξανά τον πιλότο

Ο Tom Cruise θα υποδυθεί ξανά τον πιλότο Πιτ Μάβερικ 31 χρόνια μετά την επιτυχία της ταινίας Top Gun....


Ο Tom Cruise έγινε σταρ του Χόλιγουντ, όταν υποδύθηκε τον πιλότο Πιτ Μάβερικ στην ταινία Top gun του 1986. Ο 54χρονος σήμερα ηθοποιός θα επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη ως Μάβερικ, 31 χρόνια μετά τη μεγάλη επιτυχία της ταινίας. Όπως δήλωσε, οι συζητήσεις για τη συνέχεια του Top gun ολοκληρώθηκαν και πλέον είναι σίγουρος ότι σύντομα θα ξεκινήσει τα γυρίσματα. 
Σύμφωνα με την πρωινή ειδησεογραφική εκπομπή sunrise της αυστραλιανής τηλεόρασης τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν πιθανότατα στις αρχές του επόμενου έτους.
Οι φήμες για τη δεύτερη ταινία Top gun ξεκίνησαν από παλαιότερες συνεντεύξεις του Cruise, ο οποίος είχε αποκαλύψει ότι βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις για το γύρισμα της ταινίας και πως υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις γι αυτό. Επίσης ένας από τους παραγωγούς της πρώτης ταινίας ο Τζε΄ρι Μπρουκχάιμερ είχε αφήσει να εννοηθεί ότι θα υπάρξει συνέχεια του Top gun. Σκηνοθέτης της πρώτης ταινίας ήταν ο Τόνι Σκοτ και σεναριογράφοι οι Τζιμ Κας και Τζακ Επς Τζούνιο. Σύμφωνα με την υπόθεση, ο Μάβερικ, ένας γενναίος πιλότος μπήκε στη στρατιωτική σχολή επίλεκτων πιλότων του Πολεμικού Ναυτικού για να γίνει ε΄νας από την ελίτ των χειριστών μαχητικών αεροπλάνων. Η ταινία απέφερε κέρδη 353,8 εκατομμύρια δολάρια και έλαβε 5 υποψηφιότητες για Όσκαρ κερδίζοντας το Όσκαρ καλύτερου πρωτότυπου τραγουδιού για το σάουντρακ Take my breath away, το οποίο έγινε τεράστια επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου