Ghost wars (2017 - ....)

Avan Jogia, Kim Coates, Luvia Petersen


Η Ghost wars σειρά syfy λαμβάνει χώρα σε μια απομακρυσμένη πόλη της Αλάσκας και όπως μπορεί να σας οδηγήσει ο τίτλος, η πόλη έχει γεμίσει από φαντάσματα. Ενώ η μαζική στοιχειοθεσία είναι το κύριο θέμα, ο κεντρικός χαρακτήρας είναι ο τοπικός απόγονος με καταπιεσμένες ψυχικές δυνάμεις.
Η σειρά είναι από τους παραγωγούς των Fargo και το Syfy. Η ιστορία ήταν στενά εργαστηριακά από τους ανθρώπους πίσω από τις σκηνές, ενώ ο εκτελεστικός παραγωγός Dennis Heaton είπε στις Digital trends ότι η ιδέα τους ήταν να κάνουν μια αλληλένδετη ανθολογία που επικεντρώνεται αποκλειστικά σε φαντάσματα, σε αντίθεση με πολλές άλλες παραφυσικές εκπομπές που ενσωματώνουν πολλά πλάσματα και κρυπτά.
Η άποψη των οπαδών της σειράς είναι αρκετά υψηλή, σύμφωνα με την Rotten tomatoes, με ένα ποσοστό ακροαματικότητας 86% από ένα πιθανό 100. Αυτό δεν είναι το μόνο θετικό σημάδι ότι η σειρά μπορεί να πάρει μια δεύτερη σεζόν, όμως. Μαζί με αυτές τις κριτικές των fan, ο showrunner και ο δημιουργός της σειράς, Simon Barry, ανακοίνωσαν πρόσφατα μια συναρπαστική κίνηση για την σειρά.

Δείτε το trailer:

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου