Τα thriller που έρχονται

Πρώτες εικόνες από τα ριμέικ, τα σίκουελ και τις πρωτότυπες ανατριχίλες που θα μας τρομοκρατήσουν προσεχώς στους κινηματογράφους.

Halloween


Το 1978 ο Τζον Κάρπεντερ επινόησε έναν από τους πιο αιματηρούς on screen δολοφόνους με μια ταινία που άφησε εποχή στο είδος του τρόμου και απογείωσε την καριέρα της άγνωστης τότε Τζέιμι Λι Κέρτις. Στο ομότιτλο με το πρωτότυπο Halloween, ο ψυχοπαθής Μάικλ Μάγιερς, με την ολόλευκη μάσκα και τα κατάμαυρα μάτια, είναι έτοιμος να σπείρει ξανά τον τρόμο στο σίκουελ που υπογράφει ο διακεκριμένος σκηνοθέτης Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν με την Κέρτις να επαναλαμβάνει τον ρόλο της.

Suspiria


Η ανακοίνωση του ριμέικ του αριστουργήματος του Ντάριο Αρτζέντο δια χειρός Λούκα Γκουαντανίνο δίχασε τους πολυάριθμους φανατικούς οπαδούς της ταινίας, καθώς το φιλμ του Ιταλού μαέστρο είναι διάσημο για την αισθητική του αρτιότητα πέρα από το αγνό horror του σεναρίου του. Πλέον έχουμε μια πρώτη γεύση από τη βερσιόν του Γκουαντανίνο, στην οποία μπορεί να λείπουν οι Goblin από το soundrack, αλλά υπάρχει ο Thom Yorke.


Bad times at the El Royale


Ο Ντρου Γκόνταρντ έστειλε αδιάβαστο πολύ κόσμο το 2011 με το «Μικρό σπίτι στο δάσος» μία από τις καλύτερες σύγχρονες ταινίες τρόμου και τώρα επιστρέφει με ένα εικαστικά εντυπωσιακό, στιλιζαρισμένο θρίλερ, στο οποίο φιγουράρουν πρωτοκλασάτα ονόματα του Χόλιγουντ. Τζεφ Μπρίτζες, Κρις Χέμσγουορθ, Ντακότα Τζόνσον και Τζον Χαμ πρωταγωνιστούν στην ταινία του Γκόνταρντ, όπου επτά άγνωστοι συναντιούνται σε ένα απομονωμένο ξενοδοχείο και αρχίσουν να επιτίθενται με λύσσα ο ένας εναντίον του άλλου.

Serenity


Μάθιου ΜακΚόναχι και Αν Χάθαγουεϊ πρωταγωνιστούν στο ατμοσφαιρικό θρίλερ του Στίβεν Νάιτ όπου οι δυο τους στήνουν ένα σχέδιο με σκοπό τη δολοφονία του βίαιου συζύγου της Χάθαγουεϊ, το οποίο βγαίνει εκτός ελέγχου.

Broken star


Η Άναλι Τίπτον πρωταγωνιστεί ως μία φιλόδοξη ανερχόμενη ηθοποιό που είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για την καταξίωση. Ο σκηνοθέτης Ντέιβιντ Σουέπ μας συστήνεται με αυτό το ψυχολογικό θρίλερ όπου τα πράγματα δεν φαίνεται να είναι όπως δείχνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου