Ετοιμαστείτε για το sequel του Beetlejuice 2

Βρέθηκε νέος σεναριογράφος για το Beetlejuice 2


Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Screen Rant, κυκλοφόρησε η είδηση πως η συνέχεια του Σκαθαροζούμη θα γραφτεί από νέο σεναριογράφο. Απ' ότι φαίνεται θα προστεθεί και δεύτερο κεφάλαιο στην ιστορία της μαύρης κωμωδίας Beetlecuice του Tim Burton η οποία έκανε το ντεμπούτο της στις κινηματογραφικές αίθουσες το 1988.
Βέβαια, τα κείμενα του νέου αυτού φιλμ φαντασίας άλλαξαν χέρια. Αν και αρχικά είχε ακουστεί το όνομα του σεναριογράφου Seth Grahame-Smith, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Burton για τις ανάγκες του Dark Shadows το 2012, εντούτοις την θέση του για το Beetlejuice 2 πήρε ο Mike Vukadinovich, ο οποίος προσελήφθη από την Warner Bros για να ξαναγράψει τους διαλόγους.
Ο Grahame-Smith θα βρίσκεται τελικά πίσω από την παραγωγή του όλου project μαζί και με τον David Katzenberg μέσω της KaltzSmith Productions. Με βάσει τις αναφορές του Deadline δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν θα αναλάβει και πάλι ως δημιουργός του φιλμ ο Burton ή αν θα πρωταγωνιστήσει για ακόμη μία φορά ο Michael Keaton στον γνώριμο ρόλο του κυνικού και κατεργάρικου νεκροζώντανου αντιήρωα.
Το 2016, ο Burton είχε δηλώσει πως θα επιχειρούσε ένα sequel όμως θα ήθελε ειλικρινά να το κάνει αυτό μόνο υπό τις κατάλληλες συνθήκες.
Η επιστράτευση ενός καινούργιου σεναριογράφου για το Beetlejuice 2 αναμφίβολα θα συνεπάρει τους fans της εν λόγω cult μυθοπλασίας, πόσο μάλλον αν δεχτεί και ο Burton να αναλάβει το concept αφού θα αποτελέσει μία ειδική εξαίρεση για τη δουλειά του δεδομένου ότι γενικά αποφεύγει να καταπιαστεί με sequels.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου