Πόσο πληρώνεται το cast του Supernatural;

 Ο μισθός των Dean, Sam και Castiel 13 σεζόν μετάΤι κι αν διανύουν τη 13η σεζόν; Τι κι αν δεν έχουν τη δόξα που είχαν κάποτε; Τα αδέρφια Winchester παραμένουν μια από τις αγαπημένες και με πιστό κοινό σειρές της τηλεόρασης. Μια από τις μακροβιότερες σειρές της Tv είναι το Supernatural με ένα βασικό cast που έχει μείνει απαράλλαχτο από το πρώτο επεισόδιο.
Με τους παχυλούς μισθούς των πρωταγωνιστών άλλων σειρών να ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο δολάρια ανά επεισόδιο, όπως του Big Bang Theory ή την περίπτωση του Kevin Spacey και τα 500000 δολάρια για κάθε επεισόδιο του House of Cards, αναρωτηθήκαμε πόσα λαμβάνουν οι αγαπητοί Jared Padalecki Jensen και Ackles.
Σύμφωνα με περσινά στοιχεία του Variety από τη 12η σεζόν του Supernatural, ο κ. Ackles για τον ρόλο του Dean Winchester λαμβάνει 175000 δολάρια για κάθε από τα 23 επεισόδια και συνολικά κάτι παραπάνω από 4 εκατομμύρια δολάρια για κάθε σεζόν. Από την άλλη, το ίδιο δεν ισχύει για τον μικρό τηλεοπτικό αδερφό του, Sam Winchester και τον Jared Padalecki, ο οποίος λαμβάνει 125000 δολάρια ανά επεισόδιο και συνολικά σχεδόν 3 εκατομμύρια δολάρια για κάθε σεζόν.
Το ποσό είναι παράξενο εφόσον μοιράζονται τον τηλεοπτικό χρόνο από την πρώτη στιγμή, αλλά αυτό που πρέπει να λάβουμε υπόψιν είναι πως ο Ackles μερικές φορές σκηνοθετεί και κάποια από τα επεισόδια οπότε του αποφέρει παραπάνω έσοδα.
Τέλος, ο αγαπημένος του κοινού, Castiel του Misha Collins λαμβάνει περί τα 20000 δολάρια ανά επεισόδιο, ποσό που απέχει από τους μισθούς των υπολοίπων, μιας και δεν είναι στο βασικό cast κάθε σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου