Έκλαιγε ο Tarantino...

...αφότου είδε το νέο Suspiria!



Ένα πρώτο δείγμα από το remake της horror ταινίας του Luca Guadagnino.

Μεγάλος ντόρος περικλείει το remake του Suspiria από τον Luca Guadagnino, με τις προσδοκίες να ανεβαίνουν ψηλά για το εν λόγω φιλμ. Σε περίπτωση που δεν εμπιστεύεστε ιστοσελίδες μέτρησης των κριτικών ταινιών τότε η αντίδραση ενός εκ των διασημότερων και διακεκριμένων σκηνοθετών της βιομηχανίας ίσως να σας πείσει.
Ο λόγος για τον Quentin Tarantino, δημιουργό των Pulp Fiction και Kill Bill μεταξύ άλλων, ο οποίος είδε το remake της horror ταινίας του 1977 και κυριολεκτικά έβαλε τα κλάματα, αγκαλιάζοντας τον Guadagnino κιόλας από την ποιότητα του αποτελέσματος.
Ο ίδιος ο σκηνοθέτης του Suspiria περιέγραψε τη σκηνή αυτή στην Ιταλική La Repubblica:
"Είμαστε φίλοι από τότε που ήμασταν στην κριτική επιτροπή του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας. Ήμουν αγχωμένος αλλά ανυπομονούσα να ακούσω τις συμβουλές του. Είδαμε την ταινία στο σπίτι του και η αντίδρασή του ήταν τόσο ζεστή. Ήταν ενθουσιασμένος με το αποτέλεσμα και στο τέλος έκλαιγε και με αγκάλιασε. Επειδή είναι μια horror ταινία, όμως και ένα μελόδραμα, ο στόχος μου ήταν να δείξω τον τρόμο χωρίς ο θεατής να ξεκολλά τα μάτια του από την οθόνη, όντας μαγνητισμένος από τους χαρακτήρες. Στην Amazon είναι πολύ ευχαριστημένοι."
Το εάν η αντίδραση του Tarantino είναι μέτρο σύγκρισης και ισχύει εν τέλει, είναι κάτι που θα το μάθουμε αφότου προβληθεί το Suspiria, που θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2018, χωρίς όμως ακόμη να έχει δοθεί επίσημη ημερομηνία προβολής.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου