Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών έρχεται σε σειρά!!!!

Η πιο ακριβοπληρωμένη τηλεοπτική σειρά όλων των εποχών;


Ο Μπίλμπο Μπάγκινς, ο Γκάλνταφ και οι σύντροφοί τους στο έπος της Μέσης Γης που εμπνεύστηκε ο σπουδαίος Τόλκιν είναι έτοιμοι να κατακτήσουν τη μικρή οθόνη.
Ο Άρχοντας των δαχτυλιδιών γίνεται τηλεοπτική σειρά και το νέο ανακοινώθηκε λίγο καιρό πριν με κάθε επισημότητα από την Amazon προκαλώντας φρενίτιδα στα forum των ορκισμένων φανατικών της μυθοπλασίας καθώς το Game of Thrones βρήκε τον πλέον άξιο διάδοχό του στην τηλεόραση.
Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η τηλεοπτική σειρά της Amazon θα είναι η πλέον πολυδάπανη υπερπαραγωγή της μικρής οθόνης.
Το Collider αναφέρει ότι το συνολικό κόστος της για τους δύο πρώτους κύκλους αναμένεται να ξεπεράσει τα 500 εκατ. δολάρια. Το αστρονομικό ποσό συναγωνίζεται κινηματογραφικά budget επικών κινηματογραφικών σειρών όπως το Star Wars και το Avengers.
Όπως αποκάλυψε το Reyters ήδη από τον περασμένο Νοέμβριο όταν και η Amazon ανακοίνωσε ότι προχωράει στην τηλεοπτική μεταφορά αυτού του φιλόδοξου εγχειρήματος ξόδεψε 250 εκατ. δολάρια για τα δικαιώματα.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας η τηλεοπτική μεταφορά των περιπετειών στη Μέση Γη θα αφηγείται νέες ιστορίες που προηγούνται της Συντροφιάς του δαχτυλιδιού, του πρώτου από τους συνολικά τρεις τόμους, του επικού μυθιστορήματος που κυκλοφόρησε το 1954 και έδωσε αφορμή στον Πίτερ Τζάκσον να φέρει την ιστορία στην πρώτη κινηματογραφική τριλογία του franchise φαντασίας.
Σε παράλληλο χρόνο η Disney ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει τηλεοπτικές περιπέτειες του Πολέμου των Άστρων με την επιμέλεια του σκηνοθέτη του The last Jedi φέρνοντας το Star Wars στη μικρή οθόνη.
Η Amazon διευκρινίζει ότι το επόμενο μεγάλο project που φέρνει τον Τόλκιν σπίτι μας περιλαμβάνει δύο σεζόν.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου