10 ταινίες horror στο Netflix που πρέπει να δείτε.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις του Netflix αυτές οι 10 ταινίες τρόμου είναι αυτές που δεν άντεξαν οι περισσότεροι να δουν/τελειώσουν. Αν θέλετε λοιπόν να δοκιμάσετε τα νεύρα σας, τολμήστε το, με κάποιες μπορεί να διασκεδάσετε κιόλας.

10 Jeruzalem

Δύο κορίτσια είναι σε διακοπές και ακολουθούν ένα μυστήριο και έναν όμορφο μαθητή ανθρωπολογίας σε ένα ταξίδι στην Ιερουσαλήμ. Το πάρτι κόβεται όταν οι τρεις τους αιχμαλωτίζονται στη μέση μιας βιβλικής αποκάλυψης, ανάμεσα στα αρχαία τείχη της ιερής πόλης. Οι τρεις ταξιδιώτες πρέπει να επιβιώσουν και να βρουν μια διέξοδο καθώς η μανία της κόλασης απελευθερώνεται πάνω τους.


Δείτε το trailer:




9 The void

Μια ομάδα ανθρώπων έχει παγιδευτεί σε ένα νοσοκομείο από μια ομάδα μελών αίρεσης κουκουλοφόρων. Η ομάδα ανακαλύπτει σύντομα ότι το νοσοκομείο έχει κατοικηθεί από τερατόμορφα πλάσματα.


Δείτε το trailer:




8 The human centipede 2

Η ταινία ασχολείται με τον Laurence R. Harvey ως άτομο με νοητική δυσλειτουργία που παρακολουθεί και γίνεται παθιασμένος με την πρώτη ταινία Human centipede, και αποφασίζει να κάνει τη δική του centipede αποτελούμενη από 12 άτομα, συμπεριλαμβανόμενης της Ashlynn Yennie, μια ηθοποιό από την πρώτη ταινία.


Δείτε το trailer:



7 The conjuring

Λέει την αληθινή ιστορία του Ed και της Lorraine Warren, παγκοσμίως φημισμένους ερευνητές παραφυσικών, οι οποίοι κλήθηκαν να βοηθήσουν μια οικογένεια που τρομοκρατείται από μια σκοτεινή παρουσία σε μια απομονωμένη αγροικία.
Αναγκασμένοι να αντιμετωπίσουν μια ισχυρή δαιμονική οντότητα, οι Warrens βρίσκονται αντιμέτωποι με την πιο τρομακτική περίπτωση της ζωής τους.



Δείτε το trailer:




6 Teeth

Μια μαθήτρια λυκείου η Dawn, εργάζεται σκληρά για να καταστείλει την εκκολαπτόμενη σεξουαλικότητά της, επειδή είναι η πιο ενεργή συμμετέχων της ομάδας τοπικής αγνότητας. Το καθήκον της γίνεται ακόμα πιο δύσκολο από την ολοένα και πιο προκλητική συμπεριφορά του Brad στο σπίτι.
Ένας άγνωστος στο σώμα της, η αθώα Dawn ανακαλύπτει ότι έχει έναν οδοντωτό κόλπο όταν γίνεται αντικείμενο βίας.


Δείτε το trailer:


5 Raw

Όλοι στην οικογένεια της Justine είναι κτηνίατροι. Και ένας τους είναι χορτοφάγος.
Στα 16 της είναι μια σπουδαία φοιτήτρια που ξεκινάει στο κτηνιατρικό σχολείο όπου βιώνει έναν παρακμιακό, ανελέητο και επικίνδυνα σαγηνευτικό κόσμο.
Απελπισμένη να ταιριάξει, απομακρύνεται από τις οικογενειακές αρχές της και τρώει το κρέας Raw για πρώτη φορά. Η Justine θα αντιμετωπίσει σύντομα τις τρομερές και απρόβλεπτες συνέπειες καθώς ο αληθινός εαυτός της αρχίζει να αναδύεται.


Δείτε το trailer:



4 Piranha

Μετά από έναν ξαφνικό υποβρύχιο σεισμό που θέτει ελεύθερα τα προϊστορικά ψάρια που τρώνε ανθρώπους, μια απίθανη ομάδα ξένων πρέπει να συγκροτηθεί για να μην γίνει και αυτή τροφή των νέων κατοίκων της περιοχής.


Δείτε το trailer:




3 Mexico Barbaro

Αυτή η συλλογή αποτελείται από οκτώ ταινίες τρόμου από διάφορους μεξικάνικους θρύλους και λαογραφικές παραστάσεις από Μεξικανούς σκηνοθέτες.
Οι κινηματογραφιστές περιλαμβάνουν τους Laurette Flores, τον Edgar Nito, τον Aaron Soto, τον Isaac Ezban, τον Lex Ortega, τον Jorge Michel Grau, τον Ulises Guzman και τον Gigi Saul Guerrero.


Δείτε το trailer:



2 Carnage park

Αυτή η διαδρομή συγκίνησης μεταπηδά ανάμεσα στο παρελθόν και στο παρόν, καθώς συνδυάζει το παζλ ενός συγκλονιστικού εγκλήματος. Είναι στο 1978 και μια ληστεία τράπεζας πήγε στραβά, αφήνοντας τον Vivian (ο Ashley Bell του τελευταίου εξορκισμού) τον όμηρο δύο εγκληματιών που βρίσκονται στο τρέξιμο.


Δείτε το trailer:


1 Cabin fever

Μια ομάδα πέντε φίλων αποσύρεται σε μια απομακρυσμένη καμπίνα στο δάσος για μια τελευταία εβδομάδα πάρτι - μόνο για να γίνει σνακ για έναν φρικτό, σαρκώδη ιό.


Δείτε το trailer:


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου