The continental

Ετοιμάζεται νέα σειρά βασισμένη στη σειρά ταινιών John Wick



Τον Ιούνιο του 2017 ανακοινώθηκαν για πρώτη φορά τα σχέδια των δημιουργών του John Wick να γράψουν μία ιστορία και για τη μικρή οθόνη.
Οι ταινίες John Wick (2014) και John Wick 2 (2017) έχουν αναγνωριστεί ως δύο από τις καλύτερες ταινίες δράσης των τελευταίων χρόνων, συγχρόνως από κοινό και κριτικούς. Την ίδια στιγμή, η εμπορική τους επιτυχία άνοιξε τον δρόμο και για περαιτέρω παραγωγές, οι οποίες θα αναπτύξουν ακόμη περισσότερο τον φανταστικό τους κόσμο. Το 2019 ημερομηνία κυκλοφορίας έχει το 3ο κεφάλαιο, ενώ την ίδια στιγμή ετοιμάζεται να περάσει στη φάση της προπαραγωγής ένας spin-off τίτλος, με το όνομα Ballerina.
Οι δημιουργοί όμως Chad Stahelski (σκηνοθεσία) και Derek Kolstad (σενάριο) επιθυμούν να κάνουν ένα βήμα και προς τον χώρο της τηλεόρασης. Η σειρά που ετοιμάζουν έχει τον τίτλο The continental, το όνομα ενός ξενοδοχείου το οποίο διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στις ταινίες. 
Πρόκειται για ένα μέρος όπου πηγαίνουν διάφοροι επαγγελματίες δολοφόνοι για να «ξαποστάσουν», καθώς ο άγραφός τους νόμος ορίζει πως δεν μπορεί να χυθεί αίμα στο Continental. Η σειρά θα επικεντρωθεί σε χαρακτήρες που δεν έχουμε ακόμα δει και θα φωτίσει τις ιστορίες τους.
Ωστόσο, πρόσφατα ανακοινώθηκε πως ο Keanu Reeves θα ερμηνεύσει έτι μία φορά τον ρόλο του John Wick για τη σειρά, επιβεβαιώνοντας την παρουσία του και στη δική της αφήγηση. Κοντά σε αυτό το νέο μαθαίνουμε πως το τηλεοπτικό δίκτυο Starz αγόρασε τα δικαιώματα για τη σειρά, και ότι ο Chris Collins θα είναι ο υπεύθυνος του σεναρίου και ο showrunner. Ο Stahelski είναι αυτό πους θα σκηνοθετήσει το πιλοτικό επεισόδιο.
Αν κρίνουμε από τις δύο ταινίες, η σειρά είναι σχεδόν βέβαιο πως θα ικανοποιήσει στο έπακρο θαυμαστές και θαυμάστριες του John Wick. Μένει να προχωρήσει η παραγωγή και να ξεκινήσει το γύρισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου