Westworld Season 2

Ετοιμάζονται και άλλα πάρκα εκτός του Samurai World



Το πάρκο ανοίγεται και σε άλλες ιστορικές περιόδους.
Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Deadline, οι δημιουργοί του Westworld, Jonathan Nolan, Lisa Joy και J.J. Abrams επεξεργάζονται την πιθανότητα να δώσουν στα σκηνικά του 2ου κύκλου της επιτυχημένης sci fi σειράς του HBO και μια πινελιά από τον ρωμαϊκό και μεσαιωνικό κόσμο. Ήδη γνωρίζουμε πως θα υπάρχει και ένα πάρκο με θέμα στην φεουδαρχική Ιαπωνία που όπως είδαμε στο φινάλε της πρώτης σεζόν θα λέγεται Samurai World.
Το πάρκο υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αποκτήσει πια και θεματικές των δύο παραπάνω εποχών, αφού όπως τόνισαν και οι δύο δημιουργοί, δεν επιθυμούσαν να αποκαλύψουν ήδη από την πρώτη σεζόν ένα εξίσου δυνατό χαρτί. Δήλωσαν μάλιστα χαρακτηριστικά: «Έπρεπε να φυλάξουμε και κάτι καλό για τον 2ο κύκλο».



Μίλησαν επίσης και για τις προηγμένες μορφές τεχνητής νοημοσύνης έτσι όπως αναπτύσσονται μέσα από τα σύγχρονα μοντέλα τεχνολογικής εξέλιξης, καθώς και για τα συνακόλουθα ηθικά ζητήματα που προκύπτουν.
Ο Nolan επεσήμανε συγκεκριμένα: «Νιώθω εξίσου διχασμένος ανάμεσα στον φόβο ότι η τεχνητή νοημοσύνη θα μας καθυποτάξει και στο ενδεχόμενο ότι ίσως να μην συμβεί κάτι τέτοιο. Αν δείτε προσεκτικά τα πράγματα που έχουν γίνει τον τελευταίο χρόνο, οι άνθρωποι είναι φρικτοί ως προς τη διακυβέρνηση αυτού του κόσμου. Είναι ξεκάθαρο πως υπάρχουν περιθώρια καλυτέρευσης, αφού τα συγκεκριμένα συστήματα μπορούν να αποδώσουν δραματικές βελτιώσεις στον τρόπο που λειτουργεί ο κόσμος μας».
Η αυλαία για το Westworld Season 2 ανοίγει την άνοιξη του 2018, ενώ ακόμη δεν έχει οριστεί συγκεκριμένη ημερομηνία από τους συντελεστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου