How I met your mother (2005 - 2014)

Josh Radnor, Jason Segel, Cobie Smulders, Neil Patrick Harris, Alyson Hannigan

Το πρόβλημα είναι ότι το concept του HIMYM είχε από μόνο του σαφή ημερομηνία λήξης. Πόσες εκατοντάδες φορές είναι δυνατόν να βλέπουμε τον Ted να κάνει σχέση με την λάθος γυναίκα; Πόσες εκατοντάδες φορές είναι δυνατόν να ανεχτούμε να βλέπουμε τα ίδια στοιχεία (βλέπε κίτρινη ομπρέλα) και να αφήνουμε τους παραγωγούς να μας ξεγελάνε με ότι στην επόμενη σκηνή θα εμφανισθεί η περίφημη μητέρα;
Άσε που, όταν αυτή τελικά εμφανίσθηκε, στο τελευταίο επεισόδιο της 8ης σεζόν, δεν είδα και κανέναν να παθαίνει πλάκα με την πάρτη της. Ακόμη και αν το κορίτσι μια χαρά ταλέντο διαθέτει (και μια υποψηφιότητα για Tony που το αποδεικνύει). Και αυτό γιατί μάλλον όλοι μας εκτός από τον Ted θα προτιμούσαμε κάποια πιο γνωστή κινηματογραφική σταρ να παίξει αυτό τον ρόλο.

Κρίμα πάντως που οι παραγωγοί αποδείχθηκαν 'άπληστοι'. Κρίμα που καταχράστηκαν το χρόνο και την εμπιστοσύνη μας. Κρίμα για εμάς. Και κρίμα για τους ίδιους. Γιατί δεν θυμάμαι πολλές σειρές που, ήδη από τον πιλότο, είχαν τα 'κότσια' να βάλουν τον πρωταγωνιστή να γνωρίζει και να ερωτεύεται μια γυναίκα (επίσης να κλέβει ένα γαλλικό κόρνο για πάρτη της) και, στο τέλος του επεισοδίου, να λέει στα παιδιά του ότι έτσι γνώρισε την θεία τους και όχι την μάνα τους.

Δείτε το trailer:

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου