Η επιστροφή του Terminator..

Η επιστροφή του Τζέιμς Κάμερον στο «Franchise Terminator» φέρνει πίσω την πρωτότυπη Sarah Connor, Linda Hamilton


Ο James Cameron έκανε πολλές κριτικές όταν σχολίασε την επιτυχία της Wonder Woman στο box office και την αντανάκλαση του χαρακτήρα των γυναικείων ρόλων στο Χόλιγουντ. Ο σκηνοθέτης του Avatar χαρακτήρισε την ταινία «βήμα προς τα πίσω», συγκρίνοντάς την με τη Linda Hamilton και τη Sarah Connor. Ενώ ο Patty Jenkins έκρινε λανθασμένη τη γνώμη του σε μια δήλωση που κυκλοφόρησε online, ο Cameron φαίνεται να είναι έτοιμος να πάρει τη στάση του στο επόμενο επίπεδο επιστρέφοντας στο franchise The Terminator και φέρνοντας μαζί του τη Sarah Connor.

Η Linda Hamilton, η πρώην σύζυγος του Cameron και η ηθοποιός που δημιούργησε τον χαρακτήρα, επιστρέφει στη σειρά ως μια παλαιότερη, σκληρότερη, πιο σοφή μητέρα του μέλλοντος. Για τον σκηνοθέτη, είναι η προσπάθειά του να κάνει μια δήλωση σύμφωνα με τον The Hollywood Reporter:
Ο Cameron έκανε την ανακοίνωση σε μια ιδιωτική εκδήλωση που γιορτάζει το πολυτελές franchise, λέγοντας: "Όπως και με το φύλο και τα action stars παντού τότε, θα κάνει μια τεράστια δήλωση για να έχει έναν έμπειρο πολεμιστή εποχής που επιστρέφει".
Με την επιστροφή του Χάμιλτον, ο Κάμερον ελπίζει να κάνει και πάλι μια δήλωση σχετικά με τους ρόλους των φύλων σε ταινίες δράσης.

«Υπάρχουν 50χρονα, 60χρονα παιδιά που σκοτώνουν τους κακούς», είπε, αναφερόμενος σε ηλικιωμένους άνδρες ηθοποιούς που εξακολουθούν να αγκυροβολούν ταινίες, «αλλά δεν υπάρχει παράδειγμα για αυτό για τις γυναίκες».
Ο Cameron είναι μόνο ο παραγωγός της ταινίας, υποστηρίζοντας ο Tim Miller, σκηνοθέτης του Deadpool, ενώ ο Hamilton θα προσχωρήσει και ο Arnold Schwarzenegger για μια άλλη είσοδο ως το T-800. Παρόλο που αυτό σημαίνει ότι πρόκειται να αναγκαστούμε να βρούμε τον ενθουσιασμό για μια άλλη επανεκκίνηση του Terminator, ο Cameron ελπίζει ότι θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει τα αστέρια που επιστρέφουν για να περάσουν στον φακό με έναν τρόπο σύμφωνα με το The Hollywood Reporter:

"Ξεκινάμε μια αναζήτηση για μια 18-κάτι γυναίκα για να είναι το νέο κεντρικό σημείο της νέας ιστορίας", είπε ο Cameron. "΄Εχουμε ακόμη χρόνο. Θα έχουμε χαρακτήρες από το μέλλον και το παρόν. Θα υπάρξουν ως επί το πλείστον νέοι χαρακτήρες, αλλά θα έχουμε τους χαρακτήρες του Άρνολντ και της Λίντα για να το αγκυροβολήσουμε. "
Ο Cameron είναι επίσης απασχολημένος προσπαθώντας να φέρει το τέταρτο Avatar στην οθόνη, οπότε μένει να δούμε πόση συμμετοχή θα έχει αυτή η ταινία στο τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου