The unborn (2009)

Odette Annable, Gary Oldman, Cam Gigandet

Μια κοπέλα βλέπει εφιάλτες, ακούει φωνές βλέπει πράγματα. Ένα Dybbuk (ένα τι?) προσπαθεί να την καταλάβει. To Dybbuk είναι με λίγα λόγια το αγέννητο που μας υπόσχεται ο τίτλος. Δίνει μάχες το κορίτσι με το αγέννητο και τελικά τις κερδίζει όλες σχεδόν, μόνο που το μάρμαρο το πληρώνουν οι υπόλοιποι...μέσα και όλοι εμείς. Δεν υπάρχουν και πολλά να σχολιάσει κανείς για ένα κακό θρίλερ της σειράς. 
Ο Gary Oldman πρέπει να φαλίρισε ή να ξεμωράθηκε ή στην καλύτερη (που έτσι γίνεται συνήθως) να παγιδεύτηκε σε αυτή την παραγωγή και να βρέθηκε προ τετελεσμένων γεγονότων (φιλικές σχέσεις με παραγωγούς, ηθοποιούς που σε πιέζουν, άλλα λένε άλλα κάνουν κτλ, αλλά ότι και να λέμε το όνομα του είναι ένα brand και αυτός έχει την αποκλειστική ευθύνη για την προστασία του). Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος David Goyer των Dark City, Blade, Batman Begins και The Dark Knight, είναι φοβερό πόσο χαμηλά πέφτει εδώ. Ίσως για όλο αυτό το παραγόμενο "πράγμα", φταίνε οι παραγωγοί που έχουν ειδικευτεί σε θρίλερ και τρόμου της σειράς, χρόνια τώρα, μέσα στα οποία και το επερχόμενο Friday the 13th (2009). 

Θέλετε και δυο θετικά? Ένα, είναι σίγουρα η Odette Yustman. Μιλάμε για ένα πανέμορφο πλάσμα, με φοβερό σώμα, πάνω στο οποίο βασίστηκε και μεγάλο μέρος του marketing της ταινίας. Η ταινία τα πήγε συμπαθητικά μέχρι τώρα στο αμερικάνικο box office. Και πως να μην τα πήγαινε με τέτοια αφίσα! Το δεύτερο είναι η μουσική επένδυση, που είναι αρκετά ατμοσφαιρική τουλάχιστο στο μεγαλύτερο μέρος της, του Ramin Djawadi.

Δείτε το trailer:

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου