Lethal weapon (2016 - ....)

Damon Wayans, Clayne Crawford

Η υπόθεση είναι η εξής: Ύστερα από την απώλεια της γυναίκας του και του μωρού τους, ο Martin Riggs, ένας αστυνομικός του Texas και πρώην μέλος των Navy SEALS, αποφασίζει να μετακομίσει στο Los Angeles για να κάνει μια νέα αρχή. Μέλος της αστυνομίας του Los Angeles πλέον, ο Riggs θα συνεργαστεί με τον Detective Roger Murtaugh, ο όποιος έχοντας πρόσφατα υποστεί μια «ελαφριά» καρδιακή προσβολή, θα πρέπει να αποφεύγει το στρες.

Στην σειρά βλέπουμε τον Damon Wayans, Sr., ο οποίος θα πρωταγωνιστήσει ως Roger Murtaugh, ρόλο που είχε στις ταινίες ο Danny Glover, ενώ τον ρόλο του Mel Gibson, Martin Riggs θα έχει ο Clayne Crawford, και στο cast είναι επίσης οι Jordana Brewster, Kevin Rahm και Golden Brooks.
Από την αρχή, το Lethal Weapon θέλει να… αποστασιοποιηθεί από την βαριά κληρονομιά που έχουν οι ταινίες και το εξαιρετικό πρωταγωνιστικό δίδυμο με μια ολοφάνερη αναπροσαρμογή, την ώρα που η σειρά προσπαθεί να μην αποκαλύψει πολλά πράγματα από το πρώτο επεισόδιο.
H παραγωγή είναι αρκετά καλή σε μερικά σημεία, αν και κάποιες σκηνές ήθελαν το κάτι παραπάνω, ενώ όπως είναι λογικό βλέπουμε μια έμφαση στο πρωταγωνιστικό δίδυμο, σε συνδυασμό με την εξέλιξη της πλοκής και μένει να δούμε που θα το… πάει.

Σίγουρα δεν μπορεί να το συγκρίνεις με τίποτα με τις ταινίες (έτσι κι αλλιώς είναι άστοχο), τα δεδομένα είναι διαφορετικά, υπάρχει ενδιαφέρον στην εξέλιξη και γενικότερα η ώρα κυλάει ανώδυνα.

Δείτε το trailer:


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου