The flash (2014 - ....)

Grant Gustin, Candice Patton

Κατά την διάρκεια μιας σφοδρής καταιγίδας που προκλήθηκε από έναν μοριακό επιταχυντή, ο ερευνητής του CSI Barry Allen δέχθηκε το χτύπημα ενός κεραυνού και έπεσε σε κώμα. Μήνες αργότερα, ο Barry ξυπνά έχοντας την δύναμη της υπερ-ταχύτητας, μια ικανότητα που του επιτρέπει να μετακινείται μέσα στην Central City, σαν ένας αόρατος φύλακας-άγγελος. Αν και αρχικά ενθουσιασμένος με τις νέες του δυνάμεις, ο Barry έκπληκτος ανακαλύπτει ότι δεν είναι ο μόνος υπεράνθρωπος που δημιουργήθηκε κατά την διάρκεια της έκρηξης του επιταχυντή.

Καθώς ο Barry ανακαλύπτει ότι οι άλλοι υπεράνθρωποι δεν έχουν τις ίδιες καλές προθέσεις, αποφασίζει να συνεργαστεί με τα S.T.A.R. Labs και να αφιερώσει τη ζωή του στην προστασία των αδυνάτων.
Το casting είναι πολύ επιτυχημένο με τον Grant Gustin να φαντάζει ιδανικός στο ρόλο του υπερηχητικού ήρωα, ενώ ο Tom Cavanagh έκλεψε την παράσταση στο ρόλο του ιδιοφυούς αλλά και σκοτεινού Dr. Harrison Wells. Με το υπόλοιπο cast να αποτελείται από νέους και "φρέσκους" ηθοποιούς, το "The Flash" είναι ταυτόχρονα ανάλαφρο και φωτεινό αλλά και με την απαραίτητη σκοτεινή πλευρά και τους χαρακτήρες από το comic σύμπαν του ήρωα.

Δείτε το trailer:


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου