The king of oil

Οι Matt Damon και John Krasinski συναντιούνται ξανά επαγγελματικά.


Θα συμμετάσχουν στο νέο project της Universal που αφορά τη ζωή του Marc Rich.
Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Matt Damon και ο John Krasinski (A quiet place) θα συνεργαστούν και πάλι μαζί στο The king of oil, την κινηματογραφική βιογραφία του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία Marc Rich.
Έχοντας δουλέψει μαζί στο Promised Land του Gus Van Sant, οι δύο διάσημοι ηθοποιοί απ' ότι φαίνεται θα λάβουν από κοινού μέρος σε ένα ακόμη εγχείρημα της μεγάλης οθόνης σε παραγωγή της Universal. Την προσαρμογή του σεναρίου ανέλαβαν οι Joe Shrapnel και Anna Waterhouse, αντλώντας υλικό από το ομώνυμο βιβλίο The King of oil: The secret lives of Marc Rich του Daniel Ammann.
Ο Krasinski εν προκειμένω θα επωμιστεί καθήκοντα παραγωγού μέσω και της δικής του εταιρείας, της Sunday Night Productions. Ο Damon από την άλλη, είναι σε συζητήσεις για να ερμηνεύσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο The King of oil, υποδυόμενος τον παραπάνω ισχυρό άνδρα, έναν μεγιστάνα στον χώρο των πετρελαϊκών επιχειρήσεων, ο οποίος ίδρυσε την Glencore προτού κατηγορηθεί το 1983 για 65 ποινικά αδικήματα, συμπεριλαμβανομένου και αυτού της φοροδιαφυγής. Ποτέ δεν λογοδότησε τελικά για τα εγκλήματά του, λαμβάνοντας μια αμφιλεγόμενη χάρη από τον τότε πρόεδρο Bill Clinton την τελευταία ημέρα της θητείας του. Ο Marc Rich απεβίωσε το 2013 σε ηλικία 78 ετών ζώντας στο εξωτερικό για πολλά χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου