Mrs Doubtfire (1993)

Robin Williams, Sally Field

Πως μπορείς να μην λατρεύεις τον Robin Williams αφού, κάθε φορά που θα τον δεις να ερμηνεύει κάποιον διαφορετικό χαρακτήρα, δένεσαι μαζί του, τον αγαπάς και τον αισθάνεσαι σαν έναν δικό σου, σαν έναν πολύ κοντινό σου άνθρωπο.
Πως μπορείς να αντισταθείς και να μην χαμογελάσεις αντικρύζοντας το εκφραστικό του πρόσωπο, γεμάτο συναίσθημα, ένα πρόσωπο που όσο εύκολα σε κάνει να νοιώσεις ευτυχισμένος άλλο τόσο εύκολα μπορεί να σε κάνει να συγκινηθείς.
Ναι, ο Robin είναι ένας από τους ηθοποιούς που δεν βαριέσαι, που δεν χορταίνεις ποτέ να βλέπεις. Αναμφίβολα ταλαντούχος, ακόμα και σε ένα ατσούμπαλο γυναικείο σώμα, καταφέρνει να κλέψει τις εντυπώσεις.
Η μικρή Mara Wilson είναι απίστευτα γλυκιά όπως πάντα, οι Jakub και Lawrence απλά ικανοποιητικές παρουσίες ως προς το διεκπεραιωτικό κομμάτι της υπόθεσης, ενώ ο Brosnan ως το άκρο αντίθετο του κεντρικού ήρωα, είναι άξιος αντίπαλος και ανταγωνιστής και η Field για μια ακόμα φορά, έστω και σε έναν ρόλο σαν αυτό, να αποδεικνύει πόσο ταλαντούχα είναι και πόσο άξια έχει δύο χρυσά αγαλματάκια στην συλλογή της.
Σας φαίνεται παράλογο το να με συγκινεί αυτή η ταινία; Μπορεί και να 'ναι, ποιος ξέρει. Όμως, έχει την σπιρτάδα εκείνη που απαιτείται για να συνυπάρξει το οικογενειακό δράμα με την οικογενειακή κωμωδία, οδηγώντας την εξέλιξη σε μια γλυκόπικρη πορεία, με δάκρυα και γέλια, καταλήγοντας σε ένα φινάλε που μπορεί να είναι κάπως δακρύβρεχτο όμως, δεν είναι εκείνο το φινάλε που τοποθετεί τους ήρωες σε ένα ροζ συννεφάκι.

Δείτε το trailer:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου